Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játéktermek világa linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hilton - Memphis [3. oldal]
részletek »

Játéktermek világa képes leírás: Hilton - Memphis [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: jatekterem-flipper-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
Hilton biliárd Budapest

Hilton biliárd Budapest

A sportág leglátványosabbnak és talán legnehezebbnek is mondható ága a snooker. A játék immáron a mindenki által jól ismert hatlyukú pályán zajlik. Huszonegy golyó meg persze a fehér szükséges ahhoz, hogy a snookert játsszuk. Ebből tizenöt piros és hat egyéb színű. Ezt a hatot hívjuk színeseknek, melyekhez különböző pontértékeket rendelünk kettőtől hétig. A golyók értékük szerinti növekvő sorrendje a következő: sárga (kettő), zöld (három), barna (négy), kék (öt), rózsaszín (hat), fekete (hét). A játék elején a tizenöt pirostól kell leggyorsabban megszabadulni, mégpedig úgy, hogy ezek után le kell menni egy színes golyónak is, persze minél értékesebb színes golyót sikerül belökni, annál több pontot kap a játékos. A piros golyó után önmagában egy pont jár. Miután sikerült egymás után egy pirosat és egy színest belökni, a színest mindig visszahelyezik a pályára. Ha lement az összes piros, akkor kezdődhet el a színesek végleges eltüntetése, de ezt csak emelkedő számsorrendben lehet megtenni. Ha valaki hiba nélkül végigcsinálja az egészet úgy, hogy az ellenfél nem is szerzi meg a lökéshez való jogot, és mindig a legértékesebb színest helyezi a lukba, akkor 147 pontot érhet el. Ezt "perfect game"-nek nevezik. Ha viszont hibázik az egyik játékos, és a fehéret is leviszi, akkor az ellenfél jutalompontokat kap, aszerint, hogy a másik melyik színest lökte be a lukba.

Hotel Eger-bowling söröző

Hotel Eger-bowling söröző

A Bowling Söröző múltjának megfelelő kialakítást nyer, s egy igényesen berendezett pub, felújított bowling pálya, mini casino és egyéb szórakozási lehetőséget kínál 2004 augusztus végétől. Két bowlingpályával, 2 nagyméretű amerikai biliárdasztallal, darts és csocsó gépeivel, valamint a különteremben pókerszalonnal kínál aktív szórakozási lehetőséget a hotel vendégeinek. Mindezeken túl vacsora estek, privát rendezvények helyszínéül is szolgál.

InforMed

InforMed

A kutatók funkcionális MRI-vizsgálattal térképezték fel 19 nő és férfi agyát, miközben a vizsgált személyek a kockázat-jutalom felmérésével kapcsolatos feladatokat oldottak meg. Egy 1-10-ig számozott kártyákból álló csomagból a résztvevőknek kettőt kellett húzniuk, de előbb egy dollárba fogadtak, hogy az első vagy a második kártya száma lesz-e nagyobb. Az agyi aktivitás megfigyelését az első és a második kártya megmutatása közötti időszakra összpontosították, az első kártya száma ugyanis már sokat elárult arról, nyernek-e vagy veszítenek a résztvevők. A kutatók meg tudták határozni azokat az agyi területeket, amelyek az előre jelzett kockázatra vagy a jutalomra reagáltak. Érdekes, hogy míg az agyi aktivitás a várt jutalomnál azonnal fokozódott, a kockázattal kapcsolatos érzékelés késett. A kutatók szerint felfedezésüknek a szerencsejátékosok, más szenvedélybetegek, valamint olyan pszichiátriai betegek kezelésénél van jelentősége, akiknél a mentális rendellenességhez hozzátartozik a kockázatos viselkedés is, ilyenek például a bipoláris betegségben szenvedők mániás időszakai.

Játékautomaták

Játékautomaták

Az automata üzlet nagyon egyszrű. Veszel 10,20,30 vagy több automatát attól függően mennyi pénzt szeretnél befektetni és természetesen ennek fügvényében mennyi pénzt akarsz keresni! Nem kell fentartanod egy drága irodát.Elég egy mobiltelefon! Az automatákat kihelyezed olyan helyekre ahol sok gyerek van vagy nagy az átmenőforgalom. A kihelyezés egyszerű és könnyű, mert nem csak te keresel vele hanem az üzlet is ahova kirakod. Pénzt mindenki szeret keresni nem csak Te! Az automata nem fárad el, nem beszél vissza és akkor is dolgozik amikor te éppen pihensz Az automata forgalmától függően ellátogatsz a meglévő helyeidre és feltöltöd az automatát áruval és kiveszed a fizetésed! Természetesen a széles áruválasztékunknak köszönhetően mindig cserélgetheted az árut az automatában, hogy a gyerekek soha ne unják meg. Az automata előnye, hogy akkor is dolgozik amikor Te a lábadat lógatod. Nincsenek halasztott fizetések, az áru eladásából származó pénz rögtön az automatában van! Ha nem csak álmodozni szeretnél egy jó üzletről, hanem meg is szeretnéd valósítani, akkor lépj kapcsolatba velünk! Válaszd a meglévő csomagjainkat! Mi segítünk neked, hogy Te is elérd azt, amit mi már megcsináltunk

Játékterem Technikai kft

Játékterem Technikai kft

A szerencsjáték-üzletág mellett az alaptevékenységhez szorosan kapcsolódó, később önálló életet élő területek felé nyitott a JTT - e bővülés az ezredforduló idején kezdődött és lényegében töretlenül tart mindmáig. Kezdetekben a játéktermek biztonsági igényeinek kiszolgálására alakult a JTT Pro Biztonságtechnikai Kft - mára e területen a közép-dunántúli régió egyik piacvezető vállalkozásává nőtt, jelentős ipari megrendelőkkel, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel, jelentős saját fejlesztésekkel, GPRS-alapú kivonuló szolgálattal. A korszerű nyerőgépek helyszíneit keresve kapcsolódott be cégünk a játékterem és vendéglátóipari egységek üzemeltetésébe - míg az előbbiek működését a Zseton csoport felügyeli, az utóbbiak tevékenységének koordinálását a JTT Gastro Service végzi. Az épületek, ingatlanok karbantartására, felújítására állítottuk csatasorba a JTT Bau Kft-t, amely a megalakulás óta korszerű külső megrendelésekkel öregbítette cégünk hírnevét. Mind látható, a JTT hisz a több lábon állásban, a cégcsoportot alkotó vállalkozások együttműködésében, a tevékenységek összehangolásában - valljuk, hogy partnereink, megrendelőink igényeinek kielégítése, európai szintű kiszolgálása csak ezen alapokon képzelhető el! zerencsjáték üzletágat alapjaiban megváltoztató technológiai váltás volt: az addigi, jellemzően a videótechnikán alapuló gépek helyét a korszerű slot-gépek.

JTT

JTT

A JTT Kft. alapvető küldetése, hogy a cégcsoportot alkotó vállalkozások együttmüködésében és összefogásában rejlő erőkre építve, a partnerek és megrendelők igényeihez igazodva a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsa. A JTT alapvető célja, hogy bizalomra, az üzleti tisztességre és az európai munkakúltúra értékeire építve megőrizze, további lehetőségeit felhasználva tovább szélesítse tevékenységi körét. Küldetése továbbá, hogy elkötelezetten biztosítsa a vállalat, szerteágazó tevékenységek, szolgáltatások fejlesztésének tecnológiai és emberi erőforrás hátterét. A JTT Kft. 1994-ben alakult a szerencsjáték-szervezés terén vált a hazai piac egyik fontos szereplőjévé, ez a szegmens a kezdetek óta mindmáig fontos pillére a cégcsoport tevékenységének. Az első mérföldkő cégünk éltetében 1997-1998-ban a szerencsjáték üzletágat alapjaiban megváltoztató technológiai váltás volt: az addigi, jellemzően a videótechnikán alapuló gépek helyét a korszerű slot-gépek foglalták el - a JTT az akkori piacvezető holland Jac Van Ham gépek hazai szervízpartnere lett - a saját park folyamatos fejlesztése, bővítése mellett a bérjavítások terén egyedüliként. A szerencsjáték-üzletág mellett az alaptevékenységhez szorosan kapcsolódó, később önálló életet élő területek felé nyitott a JTT - e bővülés az ezredforduló idején kezdődött és lényegében töretlenül tart mindmáig.

Kaszinó története (Magyar)

Kaszinó története (Magyar)

Minden magyar kaszinó, klub szellemi atyja Széchenyi István gróf volt. Angliai utazásáról hazatérve, az ottani klubok, kaszinók, társaskörök eszméltető, öntudatosító erejét hirdette barátai között. Az első magyar kaszinók egyike Pozsonyban alakult meg, 1836-ban. Nem volt ebben semmi meglepő, hiszen 1536-tól Pozsony főváros. Akkor helyezte át Várday Pál érsek esztergomi székhelyét a Pozsonyhoz közeli Nagyszombatba, de Oláh Miklós érsek nem ott, hanem Pozsonyban építette fel a rezidenciáját, és ezzel megindult a város rohamos fejlődése. A kaszinó alapítása idején Pozsonyban ülésezett a magyar országgyűlés, ide gyűltek a reformokat pártoló fiatal értelmiségiek az egész országból. Fontos vállalkozások is születtek a pozsonyi kaszinóban, például a nagyszombati vasútvonal terve, a gőzzel és vízi erővel hajtott műmalom ötlete. Nyilván akadtak jócskán olyan klubtagok is, akik csak a szórakozást keresték. Az első szabály súlyos kötelezettséget is kimondott: a magyar nyelv tudatos ápolását, amivel a nemzet művelődési törekvéseinek magasztos céljait kívánták előmozdítani. A többségében német ajkú Pozsony érezte, hogy itt, a nyelv nyugati peremén a nyelv őrzése és ápolása a megmaradás legfontosabb feltétele. Később, a Monarchia szétbomlása után kapott még nagyobb jelentőséget a kaszinó nyelvápoló igyekezete.

Kaszinó története (nemzetközi)

Kaszinó története (nemzetközi)

A szerencsejáték pontos eredete ismeretlen. Az első ismert kaszinók egyike a Casinò di Venezia, amit Velencében alapítottak 1638-ban, és még napjainkban is működik. Amerikában a korai kaszinók kocsmaként voltak ismertek. Ezek főként négy nagyobb város vonzáskörzetében alakultak ki: New Orleans, St. Louis, Chicago és San Francisco közelében. A 20. században Amerikában a szerencsejátékokat az állam törvényen kívül helyezte és tiltottá vált. Mindazonáltal 1931-ben Nevada államban, Las Vegasban már megnyílt az első legális amerikai kaszinó. Világszerte a szerencsejáték gyakorlása, játszása életkorhoz kötött. Ez az USA-ban 21 ill. 18 évet, a világ többi országában jellemzően 16-21 közötti életkort jelent, ami fölött már legálisan vehetünk részt szerencsejátékokban. A játékosok általában választhatnak teljesen a véletlenre és szerencsére bízott játékok, például játékautomaták, kockajátékok, rulett, illetve készséget is igénylő játékok, például póker vagy blackjack közül. A ház (kaszinó) ellen játszott játékokba kivétel nélkül olyan előnyök lettek beépítve, amik a háznak az állandó és hosszútávú előnyt biztosítják a játékossal szemben, így egyben az állandó bevételt is. Ezt szemléletesebben kifejezi a várt érték megadása, ami egyértelműen negatív értéket ad a játékos részére. Ez a negatív érték egyben a ház beépített előnye.

Kényszeres játék

Kényszeres játék

Néha elég, ha valaki párszor szerencsével jár a kaszinóban, és máris rendszeres vendég lesz ott. De vajon mikor válik a játék szeretete szenvedéllyé? Az Amerikai Pszichiátriai Társaság szerint, ha valakinél az alábbi tünetek közül öt tapasztalható, problémája van a szerencsejátékkal, és jó, ha segítséget kér: 1. Túl sokat gondol a játékra, figyelmét leköti a tervezgetés, a játék. 2. Egyre több pénzt játszik el, hogy elérje a kívánt izgalmat. 3. Nyugtalan vagy ingerlékeny, ha szeretne ritkábban játszani, vagy teljesen abbahagyni. 4. Azért játszik, hogy meneküljön a problémái elől, vagy enyhítsen a tehetetlenség-érzetén, szorongásán, bűntudatán vagy depresszióján. 5. Ha pénzt veszít, még több játékkal akarja visszanyerni. 6. Megpróbálja eltitkolni, hogy játszik, és titkolja a következményeket is. 7. Törvénybe ütköző cselekményekkel szerez pénzt a játékra. 8. Veszélyezteti vagy el is veszíti fontos kapcsolatait, állását, tanulmányi vagy karrierlehetőségét a játék miatt. 9. Játékadósságait további kölcsönökből fedezi. 10. Ismételten sikertelenül próbálja csökkenteni vagy abbahagyni a szerencsejátékot.

Hirdetés
Készpénz

Készpénz

. Személyes kapcsolatfelvétel és az elképzelések megbeszélése székesfehérvári irodánkban. Minden esetben kérjük az előzetes, telefonon történő egyeztetést a Kapcsolat menüpontban feltűntetett számok egyikén. A munkaidőt rugalmasan kezeljük, távolról érkező ügyfeleinkhez igazodva, akár 18 órakor is elérhetőek vagyunk. Az automata(ák) és a fizetési konstrukció kiválasztása. Bár a legtöbb üzemeltető konkrét elképzelésekkel érkezik, bemutató termünkben, katalógus, internet vagy a kettő szakmai lap segítségével közösen határozzuk meg a gép típusát. Az árak elfogadását követően az alábbi papírok fénymásolása, és az önerő befizetése történik meg. Az automatá(ka)t a gyártótól megrendeljük és típustól függően 4-8 munkanapon belül megtörténik az OMH vizsgáztatás is. Szerződéskötés. Aláírásra a Cégkivonatban ügyvezetőként feltűntetett személy, vagy meghatalmazottja jogosult. A bérleti, vagy adásvételi szerződést aláíró, egyben, mint magánszemély is aláírja azt, ezzel készfizető kezességet vállalva. Visszatérő ügyfeleinknek postán is tudjuk küldeni a dokumentumokat (OMH papírok+szerződés), így egy út megtakarítható és a gép raktározását is mi vállaljuk, díjmentesen.

Kiskunhalas-Bowling centrum

Kiskunhalas-Bowling centrum

Bowling alapok Miért jó? Egy mondatban:mert Bowlingozni jó! -Mert egy-két sör mellett is aktívan sportolsz. -Mert jó hangulatú helyen együtt szórakozhat a család. -Mert fiúk-lányok együtt is játszhatják. -Mert az UV fényben világít a fehér pólód. -Mert sportosan szórakozol. -Mert szórakozva sportolsz. -Mert összemérheted tudásodat ellenfeleddel. -Mert egy pályán akár 8-an is guríthattok. -Mert itt kézzel fogható a fejlődésed. -Mert itt télen, nyáron, esőben, fagyban jó idő van. Ha elég bátor vagy, vagy már profi módon játszol, nevezz egyéni-páros bajnokságainkra! Ha van még 5 barátod, akikkel csapatot alkothatsz, a heti fordulós csapatbajnokságban a helyed! A felszerelés és öltözet: A bowling elkezdéséhez nem kell drága felszerelésre költenünk! A golyók adva vannak a Bowling Centrumban, a speciális bowling-cipők szintén ott igényelhetők. Ha egyszer elkezd bowlingozni bizonyosan rajongani fog a sportért és később saját golyót és cipőt óhajt vásárolni. Ezek kiválasztásában szintén segítségére leszünk és akár nálunk is megvásárolhatja őket. Saját golyóval könnyebben sajátíthatja el a különböző technikákat és magasabb pontszámot érhet el.

Kredit bónusz

Kredit bónusz

Cégeink 2004 óta vannak jelen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a Kelet-Magyarországi piacon. Tevékenységeink több részből tevődnek össze: - játékgépek (asztali foci, zenegép, darts, biliárd, flipper, boxgép, árukiadó automaták) közös üzemeltetése, bérbeadása, adása, vétele - nyerőgépek (II.-es kategóriás pénznyerő automaták) közös üzemeltetése, bérbeadása Minőségi szolgáltatás nyújtása, rugalmasság. Mi ezt az irányelvet követjük, ebben szeretnénk jobbak lenni versenytársainknál. Használt játékgépek, nyerőgépek - akár felújításra szoruló gépek - állapottól függően, azonnali készpénzes vásárlását vállaljuk. Új játékgépek beszerzése kedvező áron (asztali foci (csocsó), zenegép, biliárd, darts, flipper, boxgép, árukiadó automata...) Otthoni használatra: asztali foci (csocsó), biliárd, darts... és egyéb játékgépek beszerzése

Kriko

Kriko

Forgalmazott termékeink hosszabb távra megállapodás alapján bérbe vehetők, készlettől függően. Hitelesítés Laborunkban a játék- video- és nyerő gépek hitelesítését végezzük szerdai és pénteki napokon. Buli bérlet Nyíregyházán és környékén működik évek óta Buli-bérlet szolgáltatásunk.1-1 estére tudnak baráti, munkahelyi társaságok bérelni zenegépet, biliárd asztalt, asztalifocit. A bérleti díj magában foglalja a kiszállítást és visszaszállítást. Budapesten és országosan is beindítottuk Buli bérlet szolgáltatásunkat!

Lézerharc

Lézerharc

2008 szeptemberében bővítettük a fegyverkészletünket. A meglévő 40 amerikai gyártmányú puskánk mellé vásároltunk 60 db Raptor fegyvert. Több hónapos üzemeltetésük után kijelenthetjük, hogy az új fegyverek magasabb szintre emelték a Lézerharc játék színvonalát. A Raptor fegyverek sokkal fejlettebbek, mint az amerikaiak, mind megjelenésükben, mind funkcionális tudásukban. Azonban a régebben használt fegyvereinket is megtartjuk, mivel kisgyermekek számára (4 és 14 éves kor között), ideálisabbnak bizonyulhatnak, hiszen a méretük kisebb és a lövéseket sem kell olyan pontosan leadni a találat eléréséhez. Természetesen a magyar és az amerikai fegyverek használata esetén is lehetséges a számítógépes statisztika készítése, melyből megtudhatjuk névreszólóan, hogy kit találtunk el, kitől kaptunk találatot, hogy hány lövést adtunk le, stb... Sok szeretettel várunk mindenkit, a megszokott árainkkal!

Lurdy Ház (IX.kerület)

Lurdy Ház (IX.kerület)

2000 négyzetméteren 65 darab nyerőgép, 2 darab Monaco típusú rulett gép áll vendégeink rendelkezésére. 15 asztalos biliárdszalon kínál további szórakozási lehetőséget. Játékóráinkban nagy meglepetések várják játékos vendégeinket! Kellemes légkörben, udvarias kiszolgálással, széleskörű szórakozási lehetőséggel, különleges koktélokat is kínáló bárral várjuk az idelátogató vendégeinket. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket februárban nyílt vadonatúj négysávos zsi-nór nélküli bowling pályánkon, melyen egyszerre 25-30 fő kényelmes és kelle-mes szórakozását tudjuk biztosítani. A pálya nem csak szórakozási, hanem versenycélokat is szolgál, melyen a MABOT 2000 által szervezett és támogatott versenyek folyamatosan kerülnek megrendezésre. A pályák 12 órától állnak kedves vendégeink rendelkezésére.

Mátra-Erzsébet park hotel

Mátra-Erzsébet park hotel

Bowling, biliárd: Zsuzsanna- szárnyunkban, a kávézó szomszédságában alakítottuk ki a négypályás bowlingunkat, valamint a két biliárdasztalunkat. A környéken egyedülálló szolgáltatások nagy sikert aratnak Vendégeink körében. A terem igazi bűnbarlang, mely szórakozásra csábít mindenkit. Ár: Bowling: 3.000 Ft / pálya / óra Biliárd: 900 Ft / asztal / óra Asztal- és pályabérlésre a Zsuzsanna-kávézóban van lehetőség. Csocsó, taifun: Erzsébet- szárnyunk wellness részlegében a csocsó megúnhatatlan izgalmát élhetik át a vendégeink, valamint kipróbálhatják ügyességüket a modernebb taifun asztalunkon. Ár: Csocsó: 100 Ft / játék Tajfun: 100 Ft / 1,5 perc

Memphis Cafe

Memphis Cafe

Ha igazán jól szeretnél szórakozni, és akár egy egész napot eltölteni játékkal, sporttal, szórakozással akkor a legjobb helyen jársz! A Szeged Plaza közepén találsz meg minket, a pizzéria mellett. Kávézó, coctail-, drinkbár, bowlingpályák és biliárterem vár minden nap 10 és 02 óra között. Kedvezményes napok, hétvégi programok, diszkont esték, ital promóciók, sportversenyek, koncertek színesítik napjainkat. Ha belépsz törzsvendég klubunkba állandó kedvezménybe részesülsz italfogyasztásra, bowlingra és biliárdra. Regisztrálj és minden eseményről értesítünk hírlevelünkben!

igennem
Tuti menü