Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játéktermek világa linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nyíregyháza - Tatabánya [3. oldal]
részletek »

Játéktermek világa képes leírás: Nyíregyháza - Tatabánya [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: jatekterem-flipper-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 56 db
Nyíregyháza-Dallas club

Nyíregyháza-Dallas club

A pool biliárd játék újjáélesztése és népszerűsítése volt a cél, amikor 2005- ben teljes felújítást követően megnyitottuk a megújult Dallas Biliárd Klubbot. Szalonunkban 9db 9-es pool asztal 760-as Simonis posztóval , 5 db 8-as pool Valley biliárd asztal, 1 db 8-as Simonis karambol asztal. Vendégeink számára nem dohányzó termet is biztosítunk, 8-as pool Valley biliárd asztalokkal. A felújított biliárd klubban helyet kapott a biliárd mellett csocsó , darts , nyerőgép. Kedves kiszolgálással kedvező árakkal,folyamatos hétvégi italakciókkal, várjuk szórakozni vágyó lehendő és már meglévő vendégeinket.

Olcsó bowling Budapesten

Olcsó bowling Budapesten

Olcsó szórakozás. Árak:08.00-18 2000 Ft/óra/pálya 18.00-24.00 3000 Ft/óra/pálya Kétsávos pályája áll a sportág szerelmeseinek rendelkezésére. Várunk kezdőket és haladókat, kicsiket és nagyokat. Vállaljuk rendezvények, születésnapi partyk szervezését valamint lebonyolítását, továbbá versenyek szervezését. A pályák UV világítása különleges Moon Light Bowling hangulatot teremt. A pályához tartozó bár részben frissítő italokat, különleges koktélokat kínálunk. Le is foglalhatja a pályát, pályákat. Csak annyit kell tennie, hogy a kapcsolat oldalunkon keresztül elküldi igényét.

Pécs-Fordan biliárdcenter

Pécs-Fordan biliárdcenter

A Fordan Center Magyarország egyik legszínvonalasabban felszerelt biliárd terme, 16 db. Eu. szabványos Dynamic versenyasztallal. A Magyar Biliárd Szövetség által rendezett országos versenyek rendszeres helyszíne. A Fordan Biliárd Club Egyesület, közel 30 klubtaggal büszkélkedhet, hónapról-hónapra. A versenysport támogatást előtérbe helyezve klubtagjaink számos kedvezményt vehetnek igénybe, edzéstervük eredményes végrehajtása érdekében. Kiemelkedő klubtagjaink kerettagok lehetnek Pécs egyetlen biliárdcsapatába. A F.B.C. célkitűzése, hogy a biliárdsportban eredményes versenyzők szerepeljenek, nem csak hazánkban, hanem nemzetközi téren is. Ebben a munkában külföldön is elismert szakemberek segítenek. A Fordan Biliárd Club 1990-es megalakulása óta számos sikert ért el, mind egyéni mind pedig csapat játékban. A Nemzeti Bajnokság első osztályában szereplő csapat 1999-ben II. helyen végzett. Egyéniben is jól szerepelnek klubtagjaink, a Magyar Bajnokság első helyén már többször is végzett Fordan-os versenyző. Jelenpillanatban is Ifj. Földes Vilmos személye az ki kimagaslóan szinte állandóan az elsők között van európai és világ ranglistákon. Nem csak itthon, de külföldön is kiválóan teljesítő játékos a Német Bundesliga eredménytábla élén van. Többszörös Junior Európa Bajnok és a Felnőtt Európa Bajnokság bronzérmese. Junior világbajnok, és felnőtt világbajnokság harmadik helyezettje. A F

Planet Hollywood

Planet Hollywood

Több, mint 20 éve - 1988 óta - vagyunk a szórakozni vágyó egyetemisták és diákok törzshelye. Légkondícionált helységünkben 300 főig tudunk mindenki segítségére lenne ha bármilyen rendezvény szervezésekor ránk gondol. A legénybúcsú, a leánybúcsú, gyerekparty, névnap és születésnap vagy bármilyen buli, akkor a Planet Hollywood az aki az ünnepnapot mindenkinek feledhetetlenné teszi. Játéktermünk és billiárdtermünk mindenki igényeit kielégíti, snooker-pool versenyasztal, csocsó, 2009 év csodája Guitar Hero, Dance Machine, zenegép karaoke, nyerőautómaták vagy társasjátékok széles kínálata során. Most megéri diáknak lenni! Mindennap más diákigazolvánnyal biliárdozhatsz 08-20-ig féláron! Vizipipa 50% kedvezménnyel!Sörakciók mindig váltakoznak.

Playsistem Kft.

Playsistem Kft.

Cégünk alapfilozófiája, hogy minden termékünk egyaránt szolgálja a játékosok és az üzemeltetők igényeit! A legmodernebb technikát felhasználva, igyekszünk ár-érték arányban a legjobb és legmegbízhatóbb termékeket piacra hozni. Ezt az elvet vallottuk a múltban, a jelenben és ez vezérel minket a jövőben is! Érdemes rovatunkat rendszeresen látogatni,az elkészülő játékok és fejlesztések folyamatosan felkerülnek ide. Playsystem Kft 1992-ben alapított vállalkozás, nyerő automaták, azokban futó programok valamint elektronikus panelek gyártása céljából. A céget Magyarországon nyerő automaták üzemeletetése terén szerzett tapasztalatokkal rendelkező személyek alapították a piacon fellépő automata kereslet kielégítésére. A cég fő profilja a nyerőautomata gyártás. Ez a gyakorlatban három fő területen zajlik. -Tervezési folyamat: gépek tervezése, elektronikai panelek tervezése és mintagyártás- gyártatás, valamint szoftverek. -szervezői munka: sorozatgyártás megszervezése, anyagbeszerzés, alkatrészellátás, külföldi és magyarországi beszállítói lánc felállítása, szinten tartása. Garanciális támogatás, szerviz, eladás utáni támogatás -összeszerelés, végtermék előállítása, csomagolás A kezdeti évek a tapasztalatszerzés és folyamatos bővülés jegyében teltek. Ekkor alapozta meg a cég a Magyarországi vevőközönség körében a mai napig tartó ismertséget.

Pólus casinó

Pólus casinó

Legyen regisztrált vendégük, így mindig időben értesülhet rendezvényeinkről, akcióinkról, újdonságainkról.edves vendégeink köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat. Számunkra fontos az Ön véleménye, mert szeretnénk vendégeink igényeit lehető legjobban megvalósítani. Együttműködését előre is köszönjük.

Pool-harbour biliárd és bowling (XVIII.kerület)

Pool-harbour biliárd és bowling (XVIII.kerület)

Pool-Harbour Biliárdszalon 1996. november 7-e, a Lőrinc Center Áruház megnyitása óta várja kedves vendégeit. Közel 1000 négyzetméteren 17 pool asztal, 2 snooker asztal, cso-csó, játékgépek, 3db bowling pálya és kaszinó található a vendégek szórakoztatása érdekében. A játék közben megszomjazott vendégeinket bő választékú drinkbár és kávézó várja.

Pool-harbour biliárd és bowling (XVIII.kerület)

Pool-harbour biliárd és bowling (XVIII.kerület)

Pool-Harbour Biliárdszalon 1996. november 7-e, a Lőrinc Center Áruház megnyitása óta várja kedves vendégeit. Közel 1000 négyzetméteren 17 pool asztal, 2 snooker asztal, cso-csó, játékgépek, 3db bowling pálya és kaszinó található a vendégek szórakoztatása érdekében. A játék közben megszomjazott vendégeinket bő választékú drinkbár és kávézó várja.

Rock 300 bowling (XXI.kerület)

Rock 300 bowling (XXI.kerület)

A bowling egy igen színes, meglehetősen látványos és roppant nagy népszerűségnek örvendő sport, és emellett az egyik legrégebbi játék a világon. A bowling az ókori Egyiptom bölcsőjéből - i. e. 3200-ból - származik, akár a papirusz vagy az öntözéses földművelés. Erre a tanúsítvány, hogy régészek egy piramis aljában a mai golyókhoz és bábukhoz hasonló eszközöket találtak. A játékot innen átvették Babilóniába, majd Julius Caesar uralkodása idején Észak-Olaszországba is. A bowling azon formáját, melyet ma is játszunk, először egy Londonról szóló könyvben említették, melyet több mint 800 éve írtak. Eszerint a sportág szabadtéri játék volt, melyet elsősorban nemesek játszottak. Az első fedett pályás bowling 1445-ből származik, szintén Londonból. Más elmélet szerint a modern játék Németországban alakult ki i. sz. 300 körül. Ez nem szórakozás volt, hanem a korai keresztények megtisztulási szertartásának szerves része. A hollandok verziójában - amelyben a kilenc bábut gyémánt alakban állították fel - az volt a cél, hogy csak a középső bábut döntsék le. Amerikába az első holland bevándorlók által került a bowling. Itt a szesz- és szerencsejáték-tilalom idején - hogy a játék betiltását elkerüljék - adtak a már meglévő kilenc bábuhoz egy tizediket, és a bábuk felállítását is megváltoztatták háromszög formára. A mai napig így játsszuk a játékot.

Hirdetés
Silverkart (X.kerület)

Silverkart (X.kerület)

2007 óta várjuk gokartozni vágyó vendégeinket szeretettel 3.000 nm-es csarnokunkba. Az emeleti étterem galériájáról kellemes beszélgetés közben követheti figyelemmel barátai, csapattársai izgalmas gokart versenyét, ha éppen a futamok közötti pihenőidejét tölti. A pályán egyszerre 8 gokarttal lehet versenyezni. Gokartjaink 270 cm3-es, 9,5 LE-s Honda motorokkal épített Sodikartok Franciaországból. Mindegyik egy évnél fiatalabb és az Ön felhőtlen kikapcsolódása érdekében a karbantartásra és a gokartok tisztaságára kiemelt figyelmet fordítunk. A pálya hossza 400 m, évente legalább egyszer átépítjük, hogy rendszeresen visszatérő vendégeinknek ezzel is újat nyújthassunk. Ha a futamok között pihenni, lazítani vágyik, lehetősége nyílik az emeleti A La Carte éttermünkben ételt, italt fogyasztani, vagy ha másfajta kikapcsolódásra vágyik, bowling, biliárd, csocsó, vagy dart's lehetőségek közül választhat. Csarnokunkba nemcsak egyénileg várjuk a gokartozás szerelmeseit, de céges csapatépítők, partnertalálkozók, tréningek, vagy másfajta rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Több, mint 10 év tapasztalatával a hátunk mögött tudjuk, hogy egy izgalmas gokart verseny kiválóan megalapozza a partnerei, kollégái közötti vidám és közvetlen hangulatot. Tavasztól őszig lehetőség nyílik az épület melletti szabad terület és az ott kialakított grillterasz kihasználására is.

Szeged-Planet Hollywood

Szeged-Planet Hollywood

Örömünkre szolgál, hogy mostantól az interneten is megtalálhat mindenki, aki sokrétű szórakozó helyet keres Szegeden. Több, mint 20 éve - 1988 óta - vagyunk a szórakozni vágyó egyetemisták és diákok törzshelye. Légkondícionált helységünkben 300 főig tudunk mindenki segítségére lenne ha bármilyen rendezvény szervezésekor ránk gondol. A legénybúcsú, a leánybúcsú, gyerekparty, névnap és születésnap vagy bármilyen buli, akkor a Planet Hollywood az aki az ünnepnapot mindenkinek feledhetetlenné teszi. Játéktermünk és billiárdtermünk mindenki igényeit kielégíti, snooker-pool versenyasztal, csocsó, 2009 év csodája Guitar Hero, Dance Machine, zenegép karaoke, nyerőautómaták vagy társasjátékok széles kínálata során. Most megéri diáknak lenni! Mindennap más diákigazolvánnyal biliárdozhatsz 08-20-ig féláron! Vizipipa 50% kedvezménnyel!Sörakciók mindig váltakoznak.

Szentendre-Corner 11 bowling és pub

Szentendre-Corner 11 bowling és pub

2007. február 19.-én nyitottuk meg éttermünket Szentendrén. Célunk, hogy a Dunakanyarban kialakítsunk egy olyan vendéglátóegységet, ahol hangulatos környezetben, csodás gasztronómiai élményekkel gazdagodva lehet eltölteni egy kellemes estét vagy akár egy vasárnapi családi ebédet. A kialakítás során figyeltünk arra, hogy éttermünk alkalmas legyen céges rendezvények, családi-, baráti összejövetelek magas szintű lebonyolítására. Nemcsak a gasztronómiára helyeztük a hangsúlyt, hanem hogy programlehetőségeket is kínáljunk. Ezen megfontolásból alakítottuk ki vendégeink számára a bowling, cso-cso szolgáltatásainkat. Reméljük ismertetőnk felkeltette érdeklődését és megtisztel minket bizalmával és felkeresi éttermünket. Mindenben állunk rendelkezésére!

Szerencsétlen játék

Szerencsétlen játék

Mindannyiunkban ott lakik a homo ludens, a játékos ember is, hiszen a felnőttek is szeretnek játszani - az idő múlásával inkább csak a játék módja változik, ám az iránta való vágy nem, sőt. Az emberek egy része csak a játék kedvéért játszik, kisebb részük a sikerért, és még kevesebben vannak azok, akiknek a siker csak pénzbe mérhető. A szerencsejáték közben átélt izgalom, a tét, a nagy nyeremény lehetősége sok ember szívét megdobogtatja, ám csak legritkább esetben hozza meg a szerencsét. A kockázat okozta izgalommal való szórakozás nem tartozik az emberiség új keletű szokásai közé: már az ókori Egyiptomban és Thébában is használtak játékkockát és más szerencsejátékokat - a fennmaradt eszközök tanúbizonysága szerint. Hazánkban a rendszerváltás előtt a legtöbb szerencsejátékot - például a kaszinók és a nyerőgépek működtetését - tiltotta az állam. Az kilencvenes években azonban így rengeteg, számunkra majdhogynem új játék kapott zöld utat. A hagyományos totó, lottó, lóverseny mellett ma már a rulettől a félkarú rablón és sorsjegyeken keresztül egészen a kenóig változatos módokon nyerhetünk - és veszíthetünk. A milliók reményében több millió ember száll játékba rendszeresen kis tétekkel, ők természetesen nem betegek.

Szurka Kft.

Szurka Kft.

Csocsó asztal - csocsó kiegészítők - biliárd asztal - biliárd kiegészítő - darts - póker kiegészítők Cégünk asztalifoci ( csocsó ), biliárdasztal, biliárd kiegészítők, darts játék és póker kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Széleskörű darts, póker, csocso és biliárd kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek valót. A megvásárolt darts, póker, csocsó, biliárd asztal termékeket igény szerint házhoz is szállítjuk.

Tájfun (biliárd szalon és étterem)

Tájfun (biliárd szalon és étterem)

A snookerasztal mérete 3560×1780 ą 15 mm. Az asztalon található lyukak pontos mérete és az oldalfalgumi ívének szöge a lyukaknál nincs meghatározva, pontosabban úgy szól a szabály, hogy a Hivatásos Angolbiliárd és Snooker Világszövetség (WPBSA) által hitelesített szabványnak kell megfelelniük, amellyel a Magyar Snooker Szakág rendelkezik. (Nagy általánosságban a lyuk szélessége 89 mm-esnek vehető.) A golyók felrakásához a háromszöget kell használnunk. Az első golyót a tőpontra kell tenni, és a többi golyót az asztal hossztengelyével párhuzamosan, középre kell felrakni úgy, hogy minden golyó érintse a mellette álló golyókat. 9-es játéknál rombusz is alkalmazható a golyók felállításához. A két játékosnak úgynevezett tempólökést kell elvégeznie. Egyforma méretű és súlyú fehér golyókat használjunk, ha ez nem lehetséges, akkor csak egyszínű golyók alkalmazhatók. Mindkét játékos a homlokvonal mögé helyezi a golyót az asztal jobb, illetve bal oldalán. Ezután lehetőleg egy időben a tőfalra lökik a golyót úgy, hogy az onnan visszajöjjön a homlokfalhoz. Akinek a golyója közelebb áll meg a homlokfal éléhez, az dönt, hogy kezd, vagy átadja a kezdés jogát. A tempólökés azonnali elvesztését vonja maga után, ha.A DARTS kortalan sport, melyet bárki, bármikor elkezdhet. Az esélyek hasonlóak: fiatalok és idősek, hölgyek és urak egyformán jó játékossá-versenyzővé válhatnak

Tájfun biliárdszalon

Tájfun biliárdszalon

2005 December 16-án újra, megújult formájában megnyitotta kapuit a Tájfun Biliárdszalon és étterem. Teljes átalakításon ment keresztűl.Vadonatúj, modern a mai kor igényeinek megfelelően talán mondhatnánk, hogy Budapest legszebb és legszínvonalasabb Biliárdszalonjaként várva a régi és az új vendégeket. Az alsó szinten 6 db snooker asztallal és 11 db Centurion pool asztallal, míg az emeleten 14 db Metró 9' pool asztallal, vagyis összesen 31 db asztallal várjuk a biliárdozni vágyókat közel 1200 m²-en. 2007 Novemberében újabb bővítésen ment keresztűl a Tájfun. Megnyitott a Tájfun Chivas Pókerklub,ahol egyszerre további 50 versenyezni vágyó vendéget tud kiszolgálni. Az emeleten lévő étteremben pedig lehetőséget ad születésnapok és egyéb akár céges rendezvények lebonyolításához. Otthont adott már videó klipp forgatásnak, fotózásnak, különböző biliárd versenyek lebonyolításának.

Tatabánya-klubi 11

Tatabánya-klubi 11

Régi álmunk vált valóra mikor 2009. augusztusában megnyitottuk Tatabánya kétség kívül egyik legigényesebben berendezett szórakozóhelyét. A több, mint 100m2-es, légkondicionált vendégtérben kényelmes szófák és fotelek várják a hozzánk betérőket. Széles italválasztékunkból biztosan mindenki talál kedvére valót és ha megéheznél, harapni valót is kínálunk. Óriás kivetítőnkön különböző sport közvetítéseket és egyéb programokat nézhetsz, mintha csak otthon a nappaliban ülnél. A játékot kedvelőket két biliárd-asztallal (NEM VERSENY MÉRETŰ) és egy póker asztallal várjuk.Utóbbi használata díjtalan. Szerencsédet továbbá játék-automatánkon is kipróbálhatod. Minden hétvégén különböző zenés estékkel és ital-akciókkal várunk mindenkit. Részletes program ajánlatunkat a Programok-Italakciók menüpont alatt találod. Változatos és kulturált időtöltést garantálunk minden korosztálynak. Osztálytalálkozóknak, születésnapoknak, egyéb zártkörű rendezvényeknek is otthont adhatunk. Egy hely,ahol találkozhatunk... Nézz be hozzánk! Nem fogsz csalódni!

igennem
Tuti menü